top of page
Loopbaan Coaching

Loopbaan coaching

Een loopbaan loopt niet altijd zoals gepland. Tegenvallers kunnen uit onverwachte hoek komen: zaken als collega's, het werk dat je doet, je gezondheid of je privésituatie kunnen anders lopen dan voorzien. Het helpt om op tijd hoofd- van bijzaken te onderscheiden: emoties van ratio en gedrag; kracht van valkuilen; doelen van waarden en zin van onzin. De afgelopen 20 jaar heb ik vele mensen in uiteenlopende situatie begeleid op zoek naar opnieuw een werkbare balans. Op werk en privé. 

Een Coachtraject duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Een sessie kost: € 100,- per uur. Vraag of je werkgever bereid is deze kosten te betalen.

Begrip

Stap 1: Erkenning 

Het begint met het bieden van een luisterend oor. Er is veel gebeurd en je kunt wel een luisterend oor gebruiken. Begrip voor jouw kant van het verhaal, maar ook om de zaken weer in het juiste perspectief te plaatsen. Ik luister, oordeel niet, heb compassie èn zorg voor nieuwe perspectieven op jezelf en jouw situatie.
 

Mindfulness

Stap 2: Anders Voelen, Denken & Doen

Je wordt je bewust van jezelf, je valkuilen, je kracht èn jouw waarden. Dit leidt tot een andere beleving van jezelf en je situatie. Er ontstaat meer keuzeruimte om bepaalde gewoontes om te gooien, anders aan te pakken en opnieuw vorm te geven. Dat is het moment dat alles weer de goede kant op begint te stromen.

Next Chapter

Stap 3: The Next Step

Na een aantal sessies komt meestal het moment waarop weer vooruit kan worden gekeken en de vervolgstappen concreet worden gemaakt. Doelen stellen we SMART waarbij we kijken naar de Waarden die er voor jou echt toe doen.
 

bottom of page